Budapest, Szondi u. 42/C tetőtérbeépítés (28568)

Az eklektikus stílusú épület Budapest VI. kerület Andrássy út és Kodály körönd közvetlen közelében a Szondi utcában helyezkedik el, jó közlekedéssel ellátott területen (1sz. metro 4 perc; 3sz. metro 8 perc; troli és autóbusz 3 perc,).

A belvárosi háztól néhány perces sétán belül megtalálható minden szolgáltatás, ami az élhető lakókörnyezethez szükséges: élelmiszer bolt, pékség, zöldséges, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, rendőrség, kozmetika, fodrász, éttermek, mozi, színház és szórakoztató-komplexum.

A beépítés során 11 jó tájolású (dél-kelet és észak-kelet), kellemes, jól használható lakást alakítunk ki, és mindemellett az épület meglévő hányadát teljes körűen felújítjuk, valamint parkosított belső kertet hozunk létre.

A változatos méretű – és egy kivételével teraszos - lakások tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk a mai kor vásárlói igényeinek megfelelő térszervezésre valamint a jó minőségű anyagok alkalmazására (fa nyílászárók, minőségi hidegburkolatok, árnyékoló szerkezetek, acél-üveg szerkezetek…), a pályáztatás során pedig a munkavégzés megbízhatóságára.

A szintek közötti közlekedést a lépcsőházban elhelyezett panorámás, üvegfalú toronyba helyezett akadálymentes kialakítású lift segíti.

Az új lakások energia és közműellátásáról a meglévő lakásoktól független, lakásonként mérhető, külön rendszer gondoskodik.

A tetőtér-beépítés kezdési időpontja:
2010.10.01.
Tervezett befejezés Szondi 42/C (11 db lakás):
2011. III. negyedév

Műszaki leírás nyomtatható verziójának letöltéséhez kattintson IDE!
Az épület előzetes látványtervei megtekinthetőek ITT.