Budapest, Szondi u. 42/B emeletráépítés (28577)

Az eklektikus stílusú épület Budapest VI. kerület Andrássy út és Kodály körönd közvetlen közelében a Szondi utcában helyezkedik el, jó közlekedéssel ellátott területen (1sz. metro 4 perc; 3sz. metro 8 perc; troli és autóbusz 3 perc,).

A belvárosi háztól néhány perces sétán belül megtalálható minden szolgáltatás, ami az élhető lakókörnyezethez szükséges: élelmiszer bolt, pékség, zöldséges, iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, rendőrség, kozmetika, fodrász, éttermek, mozi, színház és szórakozókomplexum.

A beépítés során 14 kiváló tájolású (dél-kelet és dél-nyugat), kellemes, fiatalos lakás kerül kialakításra, és az épület meglévő hányada teljes körűen felújításra kerül, valamint parkosított belső kertet hozunk létre.

A változatos méretű – és egy kivételével teraszos - lakások tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk a mai kor vásárlói igényeinek megfelelő térszervezésre valamint a jó minőségű anyagok alkalmazására (fa nyílászárók, minőségi hidegburkolatok, árnyékoló szerkezetek, acél-üveg szerkezetek…), a pályáztatás során pedig a munkavégzés megbízhatóságára.

A szintek közötti közlekedést a belső udvarban elhelyezett panorámás, üvegfalú toronyba helyezett akadálymentes kialakítású lift segíti.

Az új lakások energia és közműellátásáról a meglévő lakásoktól független, lakásonként mérhető, külön rendszer gondoskodik.

Az emeletráépítés kezdési időpontja:
2010.07.01.
Tervezett befejezés Szondi 42/B (14 db lakás) :
2011. III. negyedév

Műszaki leírás nyomtatható verziójának letöltéséhez kattintson IDE!
Az épület előzetes látványtervei megtekinthetőek ITT.