Cégismertető

A TERIBER Terézvárosi Ingatlanfejlesztő és Beruházó Korlátolt Felelősségű Társaság

a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt és a TITTE Terézvárosi Ingatlantulajdonosok és Társasházi Tulajdonközösségek Egyesületének közös tulajdonú társasága.

Társaságunk létrehozásának célja az alapító tagok eddig felhalmozott tudásának kamatoztatása a kerület arculatának és élhetőségének alakításában. Hiszen ki ismerné jobban a kerület épületállományát, mint a Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt? És ki ismerné jobban a Társasházak gondjait, mint a TITTE?

A koncepciónk lényege a kerület rehabilitációjának elősegítése, abban történő hathatós részvétel, mely során a századforduló körül épült, és felújítási nehézségekkel küzdő Társasházak a teljeskörű felújításukkal visszakapják eredeti szépségüket, mindamellett, hogy új, korszerű lakásokat alakítunk ki a tetőtér hasznosítása során.

Az emeletráépítési és tetőtéri lakások tervezésénél és a felújítások esetében legfontosabb szempontokként a mai kor igényeinek megfelelő térszervezést, a minőségi anyagfelhasználást, a megbízható kivitelezést, valamint a hosszútávú használhatóságot és az esztétikai élményt tűztük ki célul.

Az Önkormányzat tulajdonában lévő Vagyonkezelő pénzügyi háttere, valamint mindkét alapító tag és a management több évtizedes szakmai tapasztalata biztosítja a garanciát a színvonalas megvalósításhoz.